Portret of schilderij. Wat zijn de mogelijkheden?

Nanja Helmers - atelierNieuw

Op deze site vindt u een aantal reeds voltooide portrettekeningen en schilderijen. U kunt een keuze maken uit deze werken maar u kunt ook een nieuw portret of schilderij door mij laten maken. Er zijn vele mogelijkheden.

Als u een schilderij wilt laten maken, kunt u uw voorkeur aangeven voor het onderwerp en de kleuren. Ik maak vervolgens een losse schets die ik u per e-mail toestuur zodat u kunt bepalen of het al dan niet naar wens is. Als u tevreden bent, en dat hoeft niet in één keer, kunnen we de prijs bepalen en daarna geeft u mij de opdracht en ga ik voor u aan het werk.

Voor de portretten die ik teken, gebruik ik meerdere foto’s. Voor het maken van een mooi portret heb ik ongeveer 10-15 foto’s nodig. Graag wil ik ook de naam van uw huisdier weten, en het zou leuk zijn als u een paar karaktereigenschappen en leuke gebeurtenissen van uw huisdier kunt beschrijven. Dit komt het portret alleen maar ten goede. En ik vind het prettig om tijdens het maken van het portret meer van uw huisdier te weten. Dit ziet u terug in het eindresultaat.

Om u een goed beeld te geven hoe dit in zijn werk gaat, omschrijf ik het proces hieronder stapsgewijs:

  1. u stuurt mij de foto’s, digitaal of per post, tezamen met de offerte-aanvraag;
  2. u ontvangt van mij een email met de met de offerte. Hierin staan de
    details van de portret-opdracht en de prijs;
  3. als u akkoord bent met de opdracht, stuurt u deze getekend retour en maakt u € 15,00 over als aanbetaling;
  4. zodra ik de aanbetaling heb ontvangen, begin ik aan uw portret;
  5. zodra het werk af is, stuur ik u een email met een foto van het portret;
  6. als u 100% tevreden bent, stuur ik u het portret toe nadat de betaling voldaan is.

Tekening in verpakkingOp de pagina Prijzen vindt u alles over afmetingen, materialen en prijzen. Het is geen uitputtende opsomming, u kunt altijd uw eigen wensen kenbaar maken, dan overleggen wij samen wat mogelijk is.

Verzending

Een pastel- of houtskooltekening wordt u goed verpakt toegezonden, tussen stevig karton en in een bubbel envelop.
U krijgt instructies mee voor een goede behandeling van de tekening. Het geheel kunt u in een passepartout met lijst plaatsen. Het beste kunt u dit door een lijstenmaker laten doen.

Een schilderij of portret op doek gemaakt met verf wordt evenals de pastel- of houtskooltekening goed verpakt verzonden in bubbeltjesplastic en stevig verpakt in een doos. Ook hierbij krijgt u instructies.

Bij alle kunstwerken van NH-Art krijgt u een echtheidscertificaat. Dit document kan belangrijk zijn bij eventuele verkoop van het kunstwerk. Bewaart u het daarom altijd bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.