Offerte-aanvraag NH Art – Nanja Helmers

U wilt een portret of schilderij laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte. Vul deze aanvraag in, voeg uw foto's bij als u een portret wilt laten maken en druk op Verzenden. Als uw voorkeur uitgaat naar een schilderij, kunt u hieronder uw wensen kenbaar maken. U ontvangt de offerte met alle details retour. Op de pagina "Portret of schilderij?" leest u hoe alles in zijn werk gaat.


Opdrachtgever (* = verplicht veld)


Soort kunstwerk*

Wensen t.a.v. het schilderij


Wensen t.a.v. het portret

U kunt hier foto's voor het portret bijvoegen, en voor een bepaald soort materiaal kiezen. Een houtskoolportret is natuurlijk alleen in zwart-wit. Zonder kleur komt vaak het karakter van het onderwerp beter naar voren, zonder dat de kijker door de kleuren wordt afgeleid. Een pastelportret is mooi scherp en duidelijk met mooie levendige kleuren. Acrylverf is wat zachter dan een pastelportret qua kleur en scherpte, maar heeft daardoor juist een geheel eigen charme.
Pastel- en houtskoolportretten dienen altijd met een passe-partout achter glas ingelijst te worden. Een acrylverfschilderij op doek kan eventueel zonder lijst in huis gehangen worden.
Elk werk wordt u goed verpakt toegezonden, tussen stevig karton en ingepakt in een bubbel envelop. U krijgt instructies mee voor een goede behandeling van het werk. Bij alle kunstwerken van NH-Art krijgt u een echtheidscertificaat.

Voor elk portret geldt een aanbetaling van € 15,00.

U kunt hiernaast uw wensen en opmerkingen kwijt. Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs.

Klik op Bladeren... en klik daarna op het gewenste bestand (jpg, jpeg of png). Houd Ctrl ingedrukt om meer bestanden te kiezen. Klik tenslotte op Openen. Bij voorkeur 10-15 foto's (maximaal 50 MB).


Copyright regeling

Tenzij u klikt op een van de opties waarin wordt aangegeven dat u de auteursrechten wilt kopen, stemt u ermee in dat de kunstenaar het volledige auteursrecht behoudt op de tekeningen die hij maakt en deze tekeningen, of afbeeldingen ervan, kan gebruiken om te adverteren op zijn website of voor andere, al dan niet commerciële doeleinden. Geen kosten zijn verschuldigd als de kunstenaar het volledige auteursrecht behoudt.
Een gedeeltelijke overdracht geeft de koper het recht om het kunstwerk voor persoonlijk, non-profit gebruik te bestemmen zonder het werk of afbeeldingen daarvan voor commerciële doeleinden te gebruiken.
Als het auteursrecht volledig wordt overgedragen, heeft de koper het recht om het werk zelf of afbeeldingen daarvan voor commerciële doeleinden te gebruiken; de kunstenaar heeft in dit geval geen rechten meer ten aanzien van het werk.


Het kan even duren voordat de foto's zijn verzonden...

Reacties zijn gesloten.